Nice pic!

Nice pic!

lördag 20 februari 2010

Svårt att ta någon idag!




Idag var det mycket svårt att få upp ytterdörren... Ca 60 cm snö direkt utan för dörren. Men ut kom jag. Grannen hade varit förbi och skottat vid 7-tiden och av det sågs inga spår. Vi har cirka 200 meter ut till den lite större vägen. Nu låg det massa drivor på över 1 meter... Lite svårt att ta sig ut!

Så inga cacher idag, insnöade på riktigt. Var tog vägen vägen?

Bilen fick stå och som tur var dök inga nya cacher upp i närheten!

Småstenarna vill ju ha godis, så jag fick i alla fall dra på mig snö-geocaching kläder. Sedan var det bara att vandra genom alla drivor - MOT Lanthandeln!

Frisk luft är ju bra, eller hur var det nu... Godis, köttbullar och lite annat.

Fick ju köpa tidningen idag... Andra dagen i rad vi blev utan tidning. Budet chansar inte längre. Har kör fast ett par ggr och passar sig för att åka in.

Tanken var att även få med mig en kvälls tidning. Här på det öde landet får vi tidningen sista av alla i hela Sverige. Detta kan faktiskt vara sant... På lördagar brukar de dyka upp strax efter 14:00... Här snackar vi kvällstidning.

Kom på att inte alls är lika roligt att pulsa fram i snön när det inte finns något att leta efter. Man är ju inte inne i FTF bubblan, så varje steg man tar känns ju på ett helt annat sätt, konstigt.

Nu brinner brasan och runölen är framme! Bra dag utan caching!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar