Nice pic!

Nice pic!

söndag 26 september 2010

Några ord om terräng vid vårt Event.

Här några väl valda ord om terrängen. Det var precis så det skulle vara!

"Jösses vilken eländig terräng och värre skulle det bli...men vad gör man inte för en att få logga ännu en cache. :-)"

"Man letar efter en stig men det kan man glömma, man letar efter en plan yta men det kan man glömma om man inte vill gå på en mosse, man letar efter en öppen yta men det kan man glömma om man inte vill gå på en mosse eller bland stenar, man letar efter en torr yta men det kan man ju glömma om man inte vill gå bland sten, berg eller tät skog... suck men men gpsen pekar ju iaf åt alla hål så vi slipper ju att gå fågelvägen iaf. Blir snart säkert bättre [:D)"


"Den sista av 18 loggade cacher i eventområdet, det har varit en utmaning och man är glad att man har ben och armar hela för det är tuff terräng när det är blött."

"Ännu mer hysterisk terräng, tät skog blandat med stora stenar är det enda man ser. Ja, en och annan cache fanns det ju också."

"Hysterisk terräng, nu är man blöt både utifrån och inifrån. HeyZeus är med och letar någon typ av stig men inget sånt finns."

"Däremot var skogen och terrängen helt eländig. ;-) Men bitvis väldigt vacker såklart!"

"Skog, skog, skog men titta där-------------- en CACH"

"Hit tog vi en dålig väg och sedan en ännu sämre tillbaka."

"Kämpigt värre."

"Loggad. Pust. Var i H-e ställde vi bilen. Jaha där ja. Tack"

"Vet knappt var vi är i världen, men det ordnar sig nog."

"Nu börjar terrängen påminna sig. Obruten mark, sten och skog. Skam den som ger sig! TFTC"

"Vad jobbigt! Men så kul!"

"We tried to be clever here, avoiding the swamp by going over a hill instead, but we realized that the swamp actually was the better way and not that troublesome (if you avoided the worst parts)."

Som ni ser enligt ovan så var det lite över det vanliga.

Fick följande DNF vid 12-tiden;

Log Date: 9/26/2010
NEEEJ, så har jag lyckats med en DNF på ett event. Jag var övertygad om att eventet var idag söndag, jag fattar inte hur jag fick för mig det. Hoppas alla ni som hade bättre koll på datum hade ett fantastiskt event, med tanke på förra gången vid rökstenen är jag övertygad att så var fallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar