Nice pic!

Nice pic!

fredag 22 oktober 2010

Mugglar Andy vill köpa GPS på e-bay

Helsingfors… Vad säger dom som bor här?
- Det är den största byn i hela världen, har jag hör från tre personer idag. Helsingfors är ju som Göteborg fast mycket bättre och mer koncentrerat. Man ”kan” gå till det mesta och denna staden lever på ett helt annat sätt än Stockholm, Köpenhamn och vad var den andra nu igen? Oslo? Nej det måste vara fel, strunta i det. Å andra sidan Göteborg är ju bättre än Stockholm.

Stockhoml… Hmmm, Lite bättre nu, faktiskt. Bra? Nja… Hittar inte rätt.

Köpenhamn, man får ju liksom skylla på sig själv att man alltid hamnar på The English pub, mitt fel och ingen rolig by… jag har testat. Danskar???

Helsingfors, absolut bästa stället i Norden. Full fart måndag som tisdag, ett utbud av restauranger som är grymt! Michelin restauranger som kastar sina stjärnor bara för att komma tillbaka in i matchen, kul och bra!

Trevliga människor –check – Japp!

Efter mycket om och men kom ficklampan fram och det blev två gömmor idag.

Räddade några trötta TB från Norrköping, var av en var i ett TB race.

Efter en hel dag med jobb blev det en besök på en riktigt bra vin provning på Design Factory i Espoo. Fem vita, sex röda och en Port-vin. Lagom bra viner.

Aj aj aj vilken ost vi körde till dessa.

Mugglar Andy från Australien fick i alla fall skriva sitt alias i två cachar idag och ska nu köpa en GPS på e-bay. One down 517 to go. Tror jag fått med ett 20-tal nya geocachare i en hela massa olika länder, bara att jaga vidare. Kanske får vi med någon som lägger ut en i "vårt" område så att man kan få en FTF?

Igår (onsdag) blev det i all fall åtta, kan det bli två till i morgon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar