Nice pic!

Nice pic!

torsdag 3 mars 2011

Lost & Sick in Barca

Sjuk fan tog jag mig iväg till Barcelona...

Tänkte sova lite på planet, icke...

Hamnade vid Anders Fredriksson på Canal Plus, oj oj vad vi snackade fotboll och hockey hela vägen till Barcelona. Jocke Björklund och han skulle köra Valencia-Barca.
Grymt trevlig kille den där örebro-sonen Anders (0-1).

Hade delirium dagen innan om att jag var tvingade att flyga ner själv (febernoja).

De fäste på mig vingar och sa till mig att vi tror inte att du hinner ner. Hemsk dröm och värre om du har den vid 17-tiden på eftermiddagen, riktigt feber noja och nu har jag nog smittat ett gäng av alla som är här (37 olika nationaliteter på 100 pers).

Det finns tre gömmor mindre än 600 m (minst det dubbla att gå) från hotellet, med den så är det också en j-la backe upp och ner, så det fanns ju inte på kartan (krama kudde).
Det kändes bra att komma tidigt till hotellet och jag kom ju inte ur sängen. Det gick inte att ta sig ur sängen, man var fast. Kom inte alls ur sängen och mådde skit och kunde inte geocacha.
Middagen med tal och utdelningar av priser till massa människor som hade gjort ngt bra var ett rent helvete. Jag vill ju bara krama kudden. Tråkigt som fan var det också.
Men sedan blev det lite Poker och vin, jag fick ett piller från Ungern (lite skumt) som tydligen skulle vara bra. Vet inte riktigt om det var alkohol eller medicin som funkade, men först i säng i alla fall vid 01:20, bara det var ju en skräll (oddset låg på 75 ggr pengarna, men det fanns inga insatser på det).

Att man sedan vann en massa Euro och Dollars var ju bara bonus!

Målet för morgon dagen är att hitta en gömma, det är allt jag begär.
Hoppas det funkar, nu ska jag sova!

Loggar Spanien i morgon! Ett nytt land. Puuuhhhhhhhhhhhhhh

4 kommentarer:

  1. Det är hårt att vara cachare ibland... speciellt när man drabbas av "spanska sjukan"! Grattis ändå till ytterligare ett land på cachekartan.

    SvaraRadera
  2. Piller från ungern låter ju kanon! Kanske är en viagra variant? Kan ju bli ett intressant inlägg till med andra ord?
    Hemma saknar vi dig i alla fall och tycker lite synd om dig för du är sååååå sjuk. Kramar från fru Smokestoner

    SvaraRadera
  3. Först i säng igen! Utan att ha loggat??? Var 4 meter från en gömma två ggr, men kunde inte stanna då gruppen hade andra uppdrag. 16 meter från en telfonkiosk, men den hade inte blivit lätt att logga... Hundra meter i från flera andra.. Spanien är inte loggad!!!

    Vad gör man då?

    Ställer klockan på 05:30, eller?

    SvaraRadera
  4. Alltså nu börjar jag bli allvarligt oroad att du är riktigt sjuk om du inte loggar. Alltså sjuk som normala människor kan bli och inte sjuk som i geocaching-sjukan då... hrm hur blev det här egentligen.. nåväl ska bli skönt att få hem dig med eller utan Spanien logg/ Fru S

    SvaraRadera