Nice pic!

Nice pic!

fredag 27 april 2012

Uppdaterat Event 1/5 SOS

Uppdaterad:


10:00 samling vid Rökstenen, Ödeshög, Östergötland.

10:00-11:00 Mingel, presentationer av deltagare(10:30), samt info om vad som händer. Vi har en box för resande kryp och en box för show! Vi har beställt väder så detta ska nog funka, annars blir det fuktigt redan här. Laddning av Garmin GPS:er. Vi har ändrat lite på släppet. Nytt: Alla gömmor kommer ca 11:00, vilket borde fungera bra för er med telefoner.

ALLA GÖMMOR KOMMER även i vårt dokument över Eventet.
Har man något som vi ej kan ladda så hjälper detta till att hitta rätt, även till en FTF.

Vi släpper att antal gömmor i fyra serier med en myst till varje. Totalt blir det 42 burkar som kommer ut från vår sida.

11:00 Hjälp, och Pang! Starten går! Vi drar till skogs. Hänger man i skogen och försöker logga FTF så är man RÖKT, det funkar inte. Alla startar vid Rökstenen.

Försök att samåka ut i skogen! Många bilar blir det.

TA DET LUGNT i skogen. Visa hänsyn och tänk på djur och natur. Sköt det snygg så att vi kan fortsätta med gömmor i denna skog.

11:14 Alla är i skogen och myser, eller jagar FTF. Det man skulle kunna behöva är en ryggsäck med gummistövlarna i. Inte kul att fara omkring i dessa hela tiden, men kan behövas. Ingen utrustning skall behövas till de traditionella gömmorna, men kanske till en av Mystarna.

13:30 Obligatorisk samling och lunch. Vid waypoint i Eventet. Det är lugnt nu. Det finns inget mer FTF i skogen och vi vill också vara med och prata lite om någon skojig plastburk. Här har vi sagt att det ska bli gulasch (enl. tradition) men, det har blivit ”lite” fler anmälda än vad Herr Smokestoner trodde (Frun hade rätt, IGEN). Vi funderar nu på en kyckling och pasta sallad med mycket gott i. Det blir lite svårt med soppan i skogen. Vad tror Ni om detta? Annars tar man med själv och grillar. Grillen är ju på!

Sänd ett meddelande via gc.com! Hur många vill ha kyckling/pasta med soltorkade tomater och feta ost, drick och bröd för 60:-? Vi vet att många vill ha soppan, men det får bli nästa gång.

TA MED ER något att sitta på!

Det kommer givetvis att delas ut lite priser vid lunchen. Vem är mest blött? Vem har brutit en arm? Vem har tappat plånboken (vilket har hänt). Vem hittade H? och hur gick det till?

Det finns enkla, mindre enkla, lite luriga och skit gömmor ute i skogen. Någon serie kan vara lite orientering i mindre mysig terräng. Ni som varit mer förut vet vad som gäller. Det blir lite Kvarn Event över dessa. Inte någon HEL-rundan, men leta inte efter stigen.

Efter lunchen så är det mingel för de som vill och idiot caching för de andra. Kom ihåg man behöver ju inte hitta alla idag, eller?

2 kommentarer:

  1. Lycka till med eventet!!! :O)

    SvaraRadera
  2. Tack för ett yckat event!
    Hjälp! Vi loggade alla cacher innan rille vände bilen mot jönköping.

    Vaknade idag och känner mig som en pensionär, ont i alla muskler, armbåden uppskrapad och kan inte vila den mot armstödet, axeln känns som den skall hoppa ur led vilken sekund som helst, knät skall vi inte prata om och mina höfter tja, en kulledsoperation är inte långt borta. Allt detta är positiv smärta som påminner mig om att jag måste ha varit med om något bra i går!

    Och visst blev det bra, totalt 65 founds innan jag dunkade huvudet i kudden och somnade in...

    Som sagt, tack Smokestoner och alla mina medcachare för en riktigt lyckad dag!

    Ses o hörs!

    SvaraRadera