Nice pic!

Nice pic!

torsdag 12 april 2012

Event på gång... 1/5

Hjälp! Den första maj 2012.

SOS - Sten och Skog - Hjälp

Nu är det nära! 95% av alla gömmor är på plats, men nu blir det ”lite” tid vid datorn. Ligger efter tidsplanen, men hoppas att det funkar bra! Hjälp! SOS!!!
Så här ser det ut just nu:

10:00 samling vid Rökstenen, Ödeshög, Östergötland.

10:00-11:00 Mingel, presentationer av deltagare, samt info om vad som händer. Vi har en box för resande kry och en box för show! Vi har beställt väder så detta ska nog funka, annars blir det fuktigt redan här. Laddning av Garmin GPS:er. Har ni något annat så kan vi ej garantera hjälp, andra idéer? Klart vi har laddat annat, men vi vet inte hur. Hjälp!

ALLA GÖMMOR KOMMER i vårt dokument över Eventet.
Har man något som vi ej kan ladda så hjälper detta till att hitta rätt, även till en FTF.

Vi släpper att antal gömmor i fyra serier med en myst till varje. Totalt blir det XX burkar. Mer än tio och mindre än hundra.

11:00 Hjälp, och Pang! Starten går! Vi drar till skogs. Hänger man i skogen och försöker logga FTF så är man RÖKT, det funkar inte.

11:14 Alla är i skogen och myser, eller jagar FTF. Det man skulle kunna behöva är en ryggsäck med gummistövlarna i. Inte kul att fara omkring i dessa hela tiden, men kan behövas. Ingen utrustning skall behövas till de traditionella gömmorna, men kanske till någon av Mystarna.

13:30 Obligatorisk samling och lunch. Det är lugnt nu. Det finns inget mer FTF i skogen och vi vill också vara med och prata lite om någon skojig plastburk. Här går det bra att beställa gulasch soppa för 60:- inkl, bröd och dryck. Annars tar man med själv och grillar. Grillen är ju på!

Det kommer givetvis att delas ut lite priser vid lunchen. Vem är mest blött? Vem har brutit en arm? Vem har tappat plånboken (vilket har hänt). Vem hittade H? och hur gick det till?

Noterbart är att det inte är så bra kontakt med omvärlden där vi är (läs telefon).

Det finns enkla, mindre enkla, lite luriga och skit gömmor ute i skogen. Någon serie kan vara lite orientering i mindre mysig terräng. Ni som varit mer förut vet vad som gäller. Det blir lite Kvarn Event över dessa. Inte någon HEL-rundan, men leta inte efter stigen.

Efter lunchen så är det mingel för de som vill och idiot caching för de andra. Kom ihåg man behöver ju inte hitta alla idag, eller?

Välkomna som tusan!

Ni som har en klämdag kan ju komma dagen innan. Det finns ett par gömmor i skogen, inte många men att par stycken. Tex dennaa gömman:

Kvarn Event #1

Välkomna!

The Smokestoners

Inte mycket letande av gömmor nu. Man förstår varför april är vår sämsta månad för geocaching. Inte ens FTF kan ändra fokus från gömma till att hitta. NU GÖMMER VI!

På Wordfued har jag ju fått lite pisk senaste tiden, men nu uppe i 12 raka vinster igen.
Jag tackar Humil07 för fyra av dessa. -Beast- har en av dem. Saknar hårda matcher mot Pinkunicorn och bjuder in igen. Hinner inte med men det får gå i alla fall.

jtspeed var det på Wordfued.

Jag har vunnit över min fru igen! JIPPIE! Flera gånger...

4 kommentarer:

  1. Lodola: Vi väntar med spänning och hoppar jämfota av otålighet!

    SvaraRadera
  2. haha helt underbart att läsa bloggen! Vi får alltid goda skatt! ses den 1/5!

    SvaraRadera
  3. känns som att det kan bli lite halv svårt att få någon ftf chans när man ser deltagar listan
    :)

    SvaraRadera
  4. Blomqvist: det handlar bara om strategi :) alla har chans på FTF!

    Till Herr S: ja nu får det vara slut på wordfeud vinsterna. No mercy from now on....

    Inga redskap behövs till eventet men en liten fru kan vara bra att ha med sig, som får krypa in i de mest otillgängliga hålorna ;)

    Vi ser fram emot att träffa alla

    /Fru Smokestoner

    SvaraRadera