Nice pic!

Nice pic!

fredag 24 februari 2012

"Tyskdjävlar" .Don't mention the war -Runda Skor.


Två hittade denna vecka, men de blev i alla fall i Tyskland.

Ganska långt mellan dessa två, så det blev lite racing på autobahn. Chefen körde och det var ingen dans på rosor inte. Full fart hela tiden. Skrek tyskdjävlar åt var tredje bil och körde om mängder av bilar på insidan. Jag fick instruktioner om vilka bilar jag skulle visa fingret åt.


Man kan lugnt säga att chefen har en svår släng av en bokstavskombination. Vilket han mycket väl vet om… och det är inte AC/DC.

Det var många andra ord som kom ut… Tyskdjävlar var ju det snälla.

Saken är den att han laddat i Fånen med 2000 låtar och sedan körde dessa på ”random” i bilen. Lugnare låt lugnare körning. Jag lovar att ingen av Er ville åka med när det var Green Day eller Rage Against The Machine! Lugnare när Frank Sinatra eller Adele kom på.

Vi var två bilar som drog från Düsseldorf till Kassel samtidigt. Vi kom till hotellet och checkade in. Sedan ner till baren för att inmundiga en öl. Vi var på andra ölen när bil nummer två kom fram, så fort gick det för oss på vägen.

Efter lite poker, biljard och middag så gick jag och mugglare ”M” från Finland över gatan och loggade denna. En gömma i Kassel, jippie. Jag hade ju bara laddat GPS;en med 800 Kassel gömmor…

Bilden nedan... Det var mörkt.. Hade bara BlackBerryn... Hade även runda skor:




Igår for vi tillbaka till Düsseldorf. Det gick nästa lika snabbt tillbaka. Vid flygplatsen loggades Sky Train i väntan på flyget till Berlin.



Största nyheten i Tyskland denna dag var vår nya prinsessa. Huvudnyhet på nyheterna på TV.

För övrigt:

Skönt att komma hem och nu är det helg!

Fixade en mugglad gömma idag!

Är Berlin Tengel flygplats verkligen en flygplats? Påminner mer om en gammal militäranläggning där folk är som boskap som flyttas runt. Ingen höjdare detta ställe. Kommer helst inte tillbaka dit.

Don't mention the war!


Chefen är från Holland...


Brukar hela tiden säga - 'If it Ain't Dutch, It Ain't Much ...


Kanske man kan säga 'If it is Dutch it is to much ...


Helt klart den bästa chefen jag haft!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar