Nice pic!

Nice pic!

tisdag 24 maj 2011

46 i helgen är grymt bra för oss!

Helgen var bra!

Smet lite tidigare på fredagen och loggade 28 st på väg mot Mariefred. Det blev en och annat busshållplats på vägen, samt lite annat. Kul var det i alla fall. Det blir ju dubbelt så skoj när man är två som jagar! Fru Smokestoner var en klippa och hittade de luriga.

Lördag var god, då vi fick möjlighet att logga 17 st, jippe. Strängnäs är en trevlig stad som vi besökt tidigare.
Lite kul att sista gömman var Swerker & Huldas, mugglar tätt var det på platsen!

Söndag, full fart hemåt, en loggad... Det blev FTSTNL. I alla fall 46 gömmor i helgen vilket är en god skörd för oss. Trevliga gömmor var det också. Tackar Höögarna för många av dem.

Vid en av gömmorna stod en älgkalv två meter från vägen och drack vatten. Struntade helt i oss, och det var vi den stora vägen. Hoppas att det gick bra för älgen! Jag gillar älgar. PANG!

På lördagen var det 50-års kalas. Vi kom en timme försent (???), men det var bara kul! Snacka om att ha något annat att prata om en vädret. Riktigt skoj kalas! Det tackar vi för! Vi gjorde en Stig-Helmer då vi genade genom Mariefreds golfbana. Jag kollade som tusan men såg ingen golfspelare.
Det skulle ju vara tävling idag... –FOOOOORRREEEE!!! Går det får här?
Vi var fyra i kostym (2) och klänning (2) som fick gömma oss lite, men det gick bra.
På terrassen stod resten av gänget och kollade på oss när vi smet fram mellan bunker och green.

På lördagen hade vi bokat att spela Strängnäs GK, men det avbokade vi och letade plastburkar istället. Snacka om att geocaching har räddat oss från golfen. Inte en boll har jag slagit på i år. Förra året blev det endast nio hål. Det var dyra hål det. Ca 500: - stycket, aj aj. Året innan kostade de endast 250: - stycket och 2009 125: - per hål. 2008 ska vi inte tala om för då bröt jag nyckelbenet, så det blev inte mycket då heller...

Nu är det ju inte grattis att hitta plast burkar heller. I alla fall inte om man kör 125 km tur och retur för en FTF = en loggad.

En bra helg i alla fall och 46 nya loggar.

Någon som vill köpa en bössa (sista chansen)?




Carl Gustaf 1900 .308 (7,62*51) 6 000:-



Drilling Sauer & Sohn (12-6,5*57R) 17 000:-

Först till kvarn.

Hej Hopp!

2 kommentarer:

  1. Ändrade en bild... hade en BRNO 22 lång istället för en CG 1900, same same, but different, lol

    SvaraRadera
  2. Har du frågat Ch om han vill köpa den/KRAM M

    SvaraRadera